Förvånad över resultaten.

Jag sitter här och tittar på omröstningen till höger på sidan. Jag är högst förvånad över resultaten såhär långt.

Frågan jag ställer är: Vilken spelplattform föredrar du?

Svaren fördelar sig för tillfället så här:

 • PS3: 31 %
 • Xbox 360: 24 %
 • Wii: 9 %
 • PC: 5 %
 • PSP: 2 %
 • DSi: 0 %
 • Annan: 2 %
 • Jag spelar inte spel: 2 %

Detta finner jag högst anmärkningsvärt av några olika anledningar. Först och främst därför att PC som spelplattform får stryk av Xbox 360 men också av PS3. Med förkrossande marginal dessutom! Det trodde jag inte! Att Wii kniper tredjeplatsen var inte heller någonting jag räknat med. En gissning från min sida hade placerat PC högst upp, följt av Xbox 36o, Wii och PS3. Men ack vad fel jag hade.

Lämna gärna en kommentar och berätta hur du har röstat och varför du föredrar just den plattformen framför de andra. Vore intressant att veta vad ni läsare prioriterar i er spelupplevelse!

4 kommentarer

 1. Mitt val, som är PS3, tillsammans med en dator som har hyffsad prestanda och Playstation Media Server så är det en svårslagen kombination.

 2. Efter att ha sett klippet på Koenigsegg CCX i GT5 häromdagen så börjar jag förstå varför du väljer PS3. Men som mångsidig gamingplattform väljer jag nog ändå PC’n. Att lira fps med handkontroll är inte riktigt min kopp med the…

 3. Jag har både Wii och PS3. Kidsen spelar mest på PS3:an för dess fina grafik och möjligheter med maskinen som sådan.

 4. Wii är en riktigt trevlig konsoll, faktiskt. Speciellt sedan Nintendo släppte Motion Plus-modulen. När det gäller social gaming lirar den i en helt egen division!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *