Fredag den 13’e!

Insåg just att det faktiskt är fredagen den 13’e idag! Den ”officiella” otursdagen, om det nu finns något sådant! Själv tror jag inte på skrock av det slaget även om man kan ha otur ibland.

Hittills har dagen varit ganska bra. Vi hade en liten drabbning på jobbet men vi kan ju knyta näven i fickan, svälja och hoppas att det blir bättre… Eller nåt. Sen är det ju fredag – kan det nånsin innebära otur? Knappast!

Kom hem från jobbet och kramade min älskling. Surfade lite och fixade en god baconlindad fläskfilé penslad med chili, vitlök och sweet hickorysås. Ett gott rödvin till så är kvällen gjord. Nu väntar snart film och jag känner inte lukten av någon otur. Det blev helt enkelt en jävla bra dag!

Du då? Tror du på otur en sån här dag?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *