Grattis bloggen!

Idag är det fem år sedan jag tog mina första trevande steg i bloggvärlden. Året var 2004 och tjänster som ’Facebook’ och ’Twitter’ var ännu inte påtänkta. Till och med begreppet ’blogg’ var i sin linda. Nu är det annorlunda och varenda kotte finns på nätet, tillika undertecknad.

Över 2100 inlägg har jag hunnit med och ni läsare har besvarat dem med över 2800 kommentarer! Totalt har bloggen besökts mer än 320 000 gånger sedan jag började föra statistik i maj 2007. Inte illa alls!

Stort tack till dig som tittar in här nån gång emellanåt, varje dag eller flera gånger om dagen!

Fem år har gått riktigt fort men bara lugn – jag har inga planer på att lägga ner än på ett bra tag. Nu kör vi!!

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *