Grattis på födelsedagen, Elvira!

Elvira

Grattis till vår lilla voffsing Elvira som idag fyller 1 år. Sedan vi fick henne i februari så har allting gått väldigt fort!

Elvira är till rasen en Phalene och en riktig liten virvelvind med mycket energi. Det är aldrig riktigt tråkigt med Elvira i närheten! Hon har alltid svansen i vädret och något hyss för sig. Ligger hon inte och tuggar på sina pipleksaker så ligger hon hos oss i soffan och tittar på nån film, ibland med stort intresse om det rör sig hundar i bild.

För att fira hennes födelsedag idag så köpte vi en liten ask lyxmat till henne, oxkött var det visst och hennes första kontakt med mat som inte är torrfoder (förutom godis då). Och ja, hon var riktigt nöjd! Jag tror aldrig att jag har sett henne äta så fort förut. Det sa bara glufs-glufs så var det borta. Soprent. Vi behövde knappt diska efteråt.

Anyways, idag är hon i alla fall ett år och vi ångrar inte en sekund att vi köpte det lilla knytet på 12 veckor i februari förra året. Hon var rädd och osäker när hon kom hit, men har vuxit sig stark och har nu en utpräglad personlighet. Hon har varit besvärlig ibland men samtidigt givit oss många skratt under sin uppväxt. Nu är hon snart vuxen och antar sakta men säkert en lite mer mogen roll i vår familj, mest som beskyddare för tillfället – då hon håller koll på alla möjliga och omöjliga ljud utanför huset.

Grattis på 1-årsdagen Elvira!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *