I behov av ny router.

Sitter på Prisjakt och browsar efter en ny trådlös router. Min relativt nyinköpta Netgear WPN824 v2 har börjat krångla och det känns som att den inte pallar all trafik som drar genom nätet här hemma (fem datorer, Xbox 360, Nintendo Wii, en NAS och min iPhone). Den verkar helt enkelt ha gett upp. Too bad! Jag har ju garanti kvar på den men jag orkar inte krångla med sånt där. Dessutom behöver jag ha en gigabit-router istället.

Kan någon tipsa mig om en bra, gärna snygg, gigabit-router för runt 1000-lappen? Jag har kollat på bland andra Netgear WNR3500 och Linksys WRT320N. HJÄLP!

7 kommentarer

 1. Tjena och tack för tipset Zwopper!
  Kollade lite på den. Den verkar inte så dum, dock klagar folk på brist på support på Linksys produkter vilket drar ner helhetsbetyget. Hur är det med mjukvaran och uppgraderingar till denna?

 2. Har kör D-Link DIR-635 utan några som helst problem några år nu, så fungerar DIR-655 lika bra så är det nog köpläge på den…

 3. Tja Jockeman!
  Japp, D-Link DIR-655 verkar ligga bra till måste jag säga. Snygg, bra throughput och hyfsat prissatt.

  Kan mycket väl bli veckans teknikköp inom en inte alltför avlägsen framtid! 😉

  Vi ses göbbe!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *