Lord of the Rings Online och DirectX 11.

Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood

Om ett par veckor släpper Turbine den andra expansionen till onlinerollspelet Lord of the Rings Online. Nu när vi har tagit oss igenom Morias grottor och de gyllene skogarna i Lothlórien så är det dags för nästa strapats i Siege of Mirkwood.

Siege of Mirkwood skall enligt utsago släppas den 3/12 och då är det hög tid att skaffa sig ett konto eller återaktivera det gamla, om du nu (som jag) legat på latsidan med LotRO ett tag. Utöver releasen av den här efterlängtade expansionen så kommer även Turbine att uppdatera grafikmotorn i spelet, och i och med detta ge stöd för DirectX 11. Denna uppdatering släpps dock inte tillsammans med expansionen, utan utgör en egen patch som kommer någon gång under Q1/10.

Klart är i alla fall att jag med ens blev grymt sugen på att skaffa mig ett DX11-grafikkort! 😀

2 kommentarer

  1. Har aldrig provat detta men dock varit väldigt sugen på att göra det. Kanske är det dags nu när man ändå har en någorlunda dator som borde klara av spelet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *