Sugen på Modern Warfare 2.

Call of Duty Modern Warfare 2

Efter att ha sett TV-reklamen för Call of Duty: Modern Warfare 2 så börjar jag bli grymt sugen på den här titeln, måste jag säga.

Jag har tidigare lirat Call of Duty 1, 2 och 3. Hoppade över Modern Warfare då demot inte ville starta på min Vista x64 av någon anledning. Men nu borde det inte vara några problem att få igång Modern Warfare 2, då jag sitter på Windows 7 x64. Så jag funderar allvarligt på att köpa det!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SqubcgyqW9Y[/youtube]

4 kommentarer

  1. Det är snyggt, rått och man har massor med nya vapen plus gadgets att leka med men så mycket mer än 1:an är det faktiskt inte.
    Att gå på en flygplats och mejja ner civila är en ”ovanlig” känsla eller att ta skydd i någons söndersprängda vardagsrum i en helylleförort.

  2. Räcker säkert som uppgradering för CoD-serien, i alla fall för mig. Sist jag lirade CoD, befann man sig i mitt under brinnande WWII. Det lär ha hänt en del…

    Ett inköp stundar.

  3. Spelade ”sönder” Modern Warfare på PC, och sitter sedan släppet i tisdags med PS3:s Modern Warfare 2. Och viss är man helt j*vla lost när det börjar hettar till i close combats med den s*tans gamepaden, ”but what a heck”, det är rikigt snyggt/kul… =)

  4. Hehe! Jaså du har redan införskaffat uppföljaren, Jockeman!? Ante mig!
    Just det problem du beskriver, alltså att man styr fps-lir med gamepad, gör att jag egentligen aldrig använt min Xbox 360 till seriös gaming. På sin höjd lite arkadspel och Forza. Och så sportspel förstås. Då passar en gamepad, annars finns det inget som klår mus och tangentbord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *