Ny omröstning uppe.

Ut med det gamla och in med det nya!
Dags att summera omröstningen som jag hållt på sidan ett tag, och även slänga upp en ny!

Nu senast undrade jag: Vilken spelplattform föredrar du? Och här har ni alltså svaren:

Omröstning, spelplattform

Lite överraskande ändå att PS3’an knep förstaplatsen som gamingplattform med hela 31% av rösterna. Inte illa! Hade förväntat mig att den skulle hamna längre ner på listan med tanke på priset, både på konsollen och på titlarna. Min gissning var att Xbox 360 skulle knipa förstaplatsen, tätt följd av PC och sedan PS3 och Wii tätt efter. Inte ett rätt hade jag. Intressanta resultat som i alla fall förvånade mig.

Nu dags för en ny undersökning, och den här gången vill jag veta vad du har för sysselsättning. Så kom igen, gör dig hörd! Alltid kul att se vilken målgrupp man har.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *