Nya svenska språkfiler till Mystique.

Under de senaste veckorna har jag ju tagit för vana att posta ett litet inlägg varje gång (nästan) som WordPress-temat Mystique har uppdateras. Detta beror på att jag tagit på mig rollen som översättare, så att vi alla kan få njuta av detta snygga tema helt på svenska.

Och nu har återigen Mystique uppdaterats – den här gången till version 1.19. Jag har således gjort de nödvändiga förändringar som krävs i den svenska översättningen till temat, och de nya språkfilerna kan laddas ner här nedan redan nu. Inom kort kommer de att bli tillgängliga tillsammans med Mystique från utvecklaren Digital Nature. Dessutom kommer du att kunna ladda hem språkfilerna borta hos WP-Support.se.

Hojta gärna till om något i översättningen verkar luddigt eller skumt, så åtgärdar jag det!

Svenska språkfiler till Mystique v1.19.

2 kommentarer

  1. Det är ett snyggt tema. 🙂

    Ja, Surrogates är jag också väldigt nyfiken på. Hann inte se den då den visades på bio här i stan så jag får vänta till dvd-releasen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *