Prenumeration på MacWorld.

Jag fick ett erbjudande från svenska MacWorld, om att prenumerera på deras tidning i ett år (12 nummer) för endast 399 spänn! Ohyggligt billigt om du frågar mig, så jag passade på att förnya min prenumeration på stående fot! Härligt med lite pryllektyr så här i höstmörkret!

MacWorld

4 kommentarer

  1. Härligt! Själv var jag in och brände en dagslön på CAP&Design, ProffsFoto och Fotosidan bara för någon minut sen. Men who cares?!

  2. Ah, visst är det härligt med branschtidningar. Jag är en sucker för M3 och MacWorld just nu. Köpte mitt första nummer av CAP&Design för någon vecka sen. WordPress-special och allt! 😀

  3. Ah, självaste chefen är på besök! 🙂 Då tar jag tillfället i akt och passar på att tacka för allt arbete ni lägger ner på MacWorld med flera tidningar. Alltid lika kul att sätta sig i favoritfåtöljen med dem!

    Ha en riktigt trevlig helg, Andreas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *