Somnade.

Kom hem från jobbet idag och var riktigt riktigt trött. Åt lite pasta med lax med spenat och ostsås. Kanongott! Satt och slösurfade ett slag och sen gick jag och tittade till sängen en stund. Stensomnade vid 19-tiden och fick snart sällskap av älskling och hunden. Vi trynade gott en timme tillsammans och vaknade igen strax efter åtta. Och nu sitter vi här och känner oss sömndruckna med varsitt glas julmust.

Förmodligen var det stressen som släppte. Stressen inför dagens första genomgång av en ny programmodul inför ett antal kunder på jobbet. Men det gick i alla fall ganska bra, och i morgon tajtar vi till det ytterligare när vi besöker Örebro för en ny kundträff. Sen säger vi grattis Stockholm på torsdag, då vår turné drar vidare till hufvudstaden. Sen hemåt igen. Skönt att få det avklarat!

Nu blir det en stor whisky!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *