Stilrent gamingchassi!

NZXT Tempest Evo

Surfade runt lite på IDG häromdagen och sprang på ett ganska läckert chassi faktiskt. Det är tillverkaren NZXT som snickrat ihop det nya chassit Tempest Evo – en rejält tilltagen gaminglåda med bra luftflöde för den som gärna överklockar med luft som kylning.

Lådan bjuder på 4x 120mm, samt 2x 140mm fläktar för bra flöde genom hela burken. Dessutom stöd för E-ATX, det vill säga större grafikkort och serverspecade komponenter, såsom nätaggregat. Lådan är även förborrad för vattenkylning.

Enligt IDG skall lådan hamna på ett pris runt 700 spänn när den når Sverige. Prisvärt, om du frågar mig. Helt klart sugen på att se mer av detta chassi!

2 kommentarer

  1. Tja Marcus!
    Japp, det var ganska läckert tyckte jag. Hittade tyvärr ingen större bild, men kolla in länken så hittar du lite trevliga närbilder på chassit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *