Sugen på LotRO.

Sitter här och funderar lite om man skulle dra igång med Lord of the Rings Online en sväng igen. Jag fick mail från Codemasters i förra veckan där de meddelar att man håller en Welcome back-week för gamla spelare som avaktiverat sina konton. Så från och med igår och en vecka framåt så är mitt konto aktiverat igen – helt gratis! Såklart för att promota den kommande expansionen Siege of Mirkwood som släpps om ett par veckor.

Anyways, jag funderar starkt på att installera spelet igen och kolla läget i Middle Earth.

2 kommentarer

  1. Fick också ett meddelande ifrån Codemasters och jag spelar för fullt denna vecka, blir lite dyrt för min del att spela LotRO dock. Men kul är det!

  2. Tja Banshie!
    Japp, det är kul att vara köra igång efter en bortavaro. Själv är jag på resande fot några dagar, men hoppas kunna lira lite till helgen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *