Twitter, Facebook och hyrfilm till Xbox 360.

Xbox 360

Den 17’e november är datumet som vi med en Xbox 360 skall vara lite extra glada för! Då uppdaterar nämligen Microsoft mjukvaran i konsollen och slänger dessutom upp ett gäng hett efterlängtade funktion, bland annat stöd för Facebook och Twitter direkt från Xbox Dashboard men också möjligheten att hyra film i upp till 1080p-format via konsollen. Och sitter du på en Arcade-modell utan hårddisk så behöver du inte heller vara orolig eftersom filmen streamas över nätet till din konsoll. Lite som Voddler alltså.

Så håll koll efter en fet uppdatering till din Xbox 360 på tisdag alltså!

2 kommentarer

  1. Tror det kan bli riktigt schysst. Måste dock fylla på mitt guld-konto först och jag misstänker att ett sånt där tangentbort till kontrollen kan vara värt att ha nu dessutom. ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *