Varning för barn!

Magnus & Brasse-boxen

Köpte den nyligen släppta dvd’n med Magnus Härenstam & Brasse Brännström, med de två gamla klassiska krogshowerna Varning för barn och Det är serverat. Har just sett den ena av dem för allra första gången. Helt underbart, vilka minnen som kommer till en. Minns att mamma hade dessa på vinyl när man var barn men nu får man äntligen njuta av dem on the big screen för första gången.

Riktig kanonunderhållning från senare delen av 1970-talet. Tänk att dessa är 30 år gamla men att de håller än. Helt underbart. Dessutom innehåller de klassiker som Svordomsvisan, Kirurgerna, Flygkaptenerna, Verkmästaren i magen och De ä bar å åk! Sketcher man garvat åt och norpat repliker ur under åtminstone de 15 senaste åren. Underbara allihop!

Se den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *