Veckans bästa kväll.

Ah, äntligen helg! Skönt att få vara ledig några dagar nu. Det har varit en rätt körig vecka och förutom kundbesök i skåne så har jag hunnit med att brottas med Microsoft Access-rapporter mot en Intermec PD41’a som höll på att göra livet surt för mig under gårdagen. Men till slut så löste det sig, efter lite trixande!

Kom hem efter jobbet idag och älsklingen hade värmt upp bastun. Riktigt lyxigt att bara få öppna en kall öl och andas ut i värmen en stund. Sen fixade jag lite käk. Det blev en ryggbiff med grönpepparsås, klyftpotatis, smörstekta champinjoner och kokt broccoli. Riktigt gott som vanligt! Vi kikade på några avsnitt av Simpsons på tv och drack varsitt glas vin. Fredagkväll måste vara veckans absolut bästa kväll. Då man får andas ut efter en tuff arbetsvecka och samtidigt veta att man har två hela dagar ledigt innan det är måndag igen.

I övrigt bjuder helgen inte på några speciella överraskningar. Tänkte kratta lite löv i morgon om vädret tillåter. Kanske tvätta och dammsuga bilen också, det skulle behövas. Blir det regn så sitter jag väl här framför datorn och lirar lite Modern Warfare 2 och Fallout 3-expansionerna som jag köpte för några veckor sen.

Nä, dags för ett glas vin till. Skål på er!

2 kommentarer

  1. Det låter som en helt fantastisk kväll i mina öron. Själv firades fredagen (årsdag) med biobesök, god mat och lite Kardemummaglass :). Imorgon blir det spelkväll och på det ska jag slänga ihop något riktigt festligt till middag. Ha det gott!

  2. Åh, trevligt. Vilken film blev det? Nån storfilm eller?
    Läste på din blogg att ni firade 3 år, så det är bara att gratulera!!

    Och du, glöm inte dagens recept nu då! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *