Veckans teknikköp. Nästan.

Vi drog till Media Markt i Sisjön över lunchen idag och kikade lite. Jag var ute efter tre saker, dels Apples nya Magic Mouse som jag äntligen fick klämma på! Grym känsla men så länge jag kör Leopard på Mac minin så får det duga med min Mighty Mouse istället.

Dels var jag ute efter den nya Apple Remote i aluminium. Den fanns inte inne så det var bara att bita ihop.

Sist men inte minst hade jag siktat in mig på en sleevebag till min MacBook Pro. Kikade lite på Apple-avdelningen och hittade snart en snygg sleeve från Crumpler. The Gimp heter väskan och så här beskriver tillverkaren den:

I don´t even need to say anything about The Gimp neoprene laptop wrap. People just look at it and already they´ve bought one in their heads. This could be the crappiest laptop wrap in the world and you´d still buy it just because it looks so great. Hell, if you didn´t even have a laptop you´d probably go out and buy one, just so you could wrap The Gimp around it.

Crumpler The Gimp

Grymt snygg är den i alla fall, och den passar min 13-tummare som hand i handske!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *