Apples pekdator på väg?

Det har snackats en hel del under året om/när Apple behagar presentera information om den tablet-Mac som alla väntar på. Ryktena har snurrat många varv bland oss entusiaster men nu verkar det komma rapporter med lite substans i. Dels att Apple äger domänen iSlate.com som många tror är namnet på den ännu icke annonserade tablet-datorn, men också att Apple nu sägs ha lagt en rejält förstaorder på 10-tumsskärmar från tillverkaren Innolux – allt enligt MacWorld.

Således lär ryktena nu ta ny fart och många hoppas att Apple kommer att presentera den nya datorn redan i slutet av januari.

Den som lever får se… Men visst hade det varit grymt med en iTablet eller iSlate eller vad den nu kommer att heta! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *