Hem, ljuva hem!

Ah, äntligen hemma igen!
Jag har varit utanför Laholm och jobbat i tre dagar så det var underbart skönt att få komma in genom ytterdörren ikväll. Tog med en pizza till älsklingen och sen bänkade vi oss lagom till Simpsons på tv. Nu sitter jag mest här och kollar min mail. Det hinner trilla in en hel del under tre dagar, speciellt eftersom jag är ganska dålig på att rensa min privata mailkorg när jag är på tjänsteresa.

Men nu blir det i alla fall kontoret resten av veckan. Ska faktiskt bli ganska skönt! Kul att träffa gänget igen, så det ser jag fram emot i morgon. Sen är det fredag igen och då väntar filmkväll. Köpte Flickan som lekte med elden på dvd på OnOff i Halmstad på vägen hem ikväll, och vi tänkte kolla in den på fredag som sagt. Jag har läst alla böckerna med stort intresse så det ska bli kul att se andra filmen nu. Jag har rätt höga förhoppningar på den, faktiskt!

I övrigt i veckan väntar konsultkväll hemma hos Jocke på lördag. Grabbarna träffas, dricker öl, lagar lite god mat, dricker öl, snackar skit och dricker lite mer öl. Finns förutsättningar att bli en alla tiders kväll!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

8 kommentarer

 1. Förstår att det är skönt att vara hemma. Flickan som lekte med elden är helt klart bra men inte som ettan. Sen har jag inte läst boken heller så det återstår att se vad du som faktiskt har läst den tycker om filmen. 😉

  Väldigt skoj med Voddler. Äntligen!
  Hehe, tyckte också det alternativet var rätt så komiskt.

 2. Jag tyckte första filmen var betydligt mycket bättre, men då har jag inte heller läst böckerna.
  Hoppas du gillar den i alla fall!

  Och du… glöm inte att ni ska dricka öl!

 3. Tja Geccod och Kimpan!

  Uppenbarligen tycker ni att ettan var bättre. Hm, det sänker mina förhoppningar en aning. Men att ni inte har läst böckerna! GALET, ni vet inte vad ni missat!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *