Jag har en ny hjälte!

HTC HeroJa just det, för er som ännu inte följer mig på Twitter eller ändå har råkat missa det – idag har jag skaffat mig en ny hjälte. En HTC Hero.

Min tre år gamla jobbmobil, en Sony Ericsson W810i har dragit sin sista suck och ersätts nu av denna Android-drivna, mycket kompetenta lur. Men bara lugn, jag har inte gjort mig av med min iPhone 3G. Den använder jag fortfarande som privatnalle. Men glappet har blivit betydligt mindre mellan privat- och jobbmobil i och med att Hero hittat ner i min ficka.

Ska försöka samla mina tankar kring denna skapelse när jag lattjat med den några dagar – sen kommer det någon form av minirecension av HTC Hero här på bloggen. So stay tuned!

7 kommentarer

    1. Tja Roffe!
      Japp, den har fått fina betyg – därav föll valet på denna. Inte lika vass som iPhone tycker jag, men ändå en riktigt trevlig bekantskap!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *