Jobb, jobb och jobb.

Tjohopp!

Äntligen är man hemma igen, efter ett par dagar på resande fot. Jag har varit hos kund utanför Laholm och utbildat samt kört lite övrig konsulting. Ett bra besök – kändes som att vi hann med en hel del faktiskt.

I morgon torsdag bär det av söderut igen. Skall besöka kund i Falkenberg, men bara över dagen som tur är. Utbildning står på schemat. Sen är det fredag igen och just den här fredagen innebär jullunch med företaget ute på Råda Säteri. Ska bli kul! Det såg trevligt ut på bilderna, och dessutom är det ju alltid gott med julmat. Första julbordet för året, till och med!

Lördag bjuder på mer festligheter – men då i form av garv. Konsultgrabbarna knäcker några öl och drar på julshow med Peter Apelgren på Ruckmans. Det blir lätt veckans höjdpunkt! 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *