Jullunch XXL.

Idag var vi med jobbet på gamla anrika Råda Säteri i Mölnlycke och åt en god jullunch. En måltid som jag fortfarande är mätt efter. Jävel, vad mycket gott det fanns! Man var ju bara tvungen att prova lite av allt.

Det blev skinka, köttbullar, prinskorv, vildsvinskorv, inlagd sill, laxpaté, ägghalvor, rökt renkött, revben, sylta, salami, rödbetssallad, potatissallad, gravad lax, press-sylta, potatis, rökt lax, vörtbröd, pastejer, sej, rökt ål, rökt hjortkött, köttkorv, julöl, kex, mögelostar och kaffe.

Tror jag fick med det mesta. Och nej, det blev ingen pizza ikväll för min del som planerat… 😉

6 kommentarer

  1. Dom gångerna jag har ätit julbord där har det varit jäkla fräsht serverat med det mesta man kan tänka sig…

    I år fick jag mitt ena julbord på Mälardrottningen, http://www.malardrottningen.se/?pid=35
    Det var la sådär julbord med mysigt och ymnigt snöfall utanför båten ökade stämningen något grymt. =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *