Konsultkväll.

En lite sliten Jonasson signing in idag.

Igår var det konsultkväll hemma hos Jocke. Jag hämtade upp Dan och gulliga Johan och åkte ut till Torslanda för lite trevlig samvaro. Vi var på plats vid 14.30-tiden och det dröjde inte många minuter innan första ölen var öppnad. Walle anslöt inom kort och vi lirade Forza 3 på Xbox. Ganska kul, faktiskt. Roligt att lira ihop med gänget. Vi switchade till FIFA 10 och Dan och jag började samtidigt förbereda middagen för fem glada gossar.
På menyn stod till förrätt, ciabatta fräst i vitlök och olja, serverat med tapenade och frästa kantareller. Till varmrätt blev det en fransk biffgryta med ris. Efterrätten bestod av chokladfondant med björnbär och glass. Gott!!

Sen kaffe och mer öl/vin/grogg/whisky och en omgång Texas Hold’em. Guitar Hero på PS3’an kom igång framåt småtimmarna och vi somnade in vid 3-snåret. Hyfsat trötta men en kul kväll!

Signing off.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *