Mediacentermeck.

Har precis spenderat ett par timmar framför min Mac mini i vardagsrummet, och pillat lite grann med Plex. Slungade hem det Plex-moddade temat Alaska och fixade lite snygga bakgrundsbilder till alla tv-serier och filmer. Blev riktigt snyggt! Installerade Spotify-pluginet och lirade lite musik från spellistan där medan jag meckade vidare med fonter och fanart. Har dock ett problem, att jag inte får scrapern till Last.fm att funka från Spotify-pluginet i Plex. Men man kan väl inte få allt, antar jag.
Hade tänkt forsätta med detta ett tag till men klockan 21 började CSI eller nåt, så då blev teven plötsligt upptagen. Enda lösningen på detta, som jag ser det, är väl i så fall att köpa ytterligare en tv. Det skulle kunna funka i sovrummet, till exempel! 😉
Anyways, jag fick helt sonika ta mitt glas vin och flytta in till kontoret en sväng. Tur att man fortfarande når Macen via LogMeIn. Smidigt!

Ska försöka slänga upp några skärmdumpar på Plex/Alaska när jag får till allt som jag vill ha det. Just nu brottas jag med ett mindre typsnittsproblem.

3 kommentarer

  1. Självklart kommer jag ner och fixar det… i sommar! Det är faktiskt någonting som ligger i planeringen! 😀 Dags att göra någonting åt det här nu.

    Dom i hockeylaget satte mig i jobb direkt. Sitter och flashar 2 olika boxar nu….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *