Nu ännu större vinstchans i Voddler-lottningen!

Voddler

Mina vänner!

Gensvaret på min utlottning av inbjudningar till filmtjänsten Voddler har varit stort – verkligen enormt! Långt fler än jag någonsin trodde, har kommenterat tävlingsinlägget med fina rim och snälla ord. Dock tar jag ingen hänsyn till detta, utan det är slumpen som avgör vilka som vinner, eftersom jag lottar fram vinnarna bland alla er som kommenterat (och ja, du får bara kommentera en gång).

Jag lovade att dela ut tre invites till Voddler, men eftersom gensvaret är så stort (och jag är en grymt hygglo kille) så utökar jag det till FEM invites istället!! Fem vinnare alltså – vad tror ni om det!? 😉

Röstningen avslutas i morgon bitti då jag stänger kommentarsfunktion på tävlingsinlägget. Sedan kommer jag att lotta fram vinnarna under eftermiddagen, varpå jag skickar ut inbjudningar till var och en av er som vunnit. Vinnarna kommer också att presenteras i ett inlägg här på bloggen i samband med detta.

Har du inte tävlat ännu? Gå till tävlingsinlägget och kommentara, så är du automatiskt med i dragningen.

Du som redan har tävlat gör bäst i att inte krossa speglar, inte gå under stegar, inte lägga nycklar på bordet och hålla undan för svarta kattar – för här behövs en stor portion tur!

Lycka till och låt de FEM mest tursamma kommentatorerna vinna varsin Voddler-invite lagom till helgen! 😀

Så håll ögonen på bloggen under morgondagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *