Om du råkar ha mycket tid över…

Om du råkar ha mycket tid och tålamod över idag så kan jag tipsa om att du försöker byta leverantör av tv, bredband och telefoni. Det har jag precis gjort. Eller rättare sagt, försökt göra! De senaste 2-3 timmarna har jag suttit i telefon med Telia 5 gånger och Bredbandsbolaget 2 gånger, dessutom försökt använda deras webtjänster. Utan större framgång.

Men nu äntligen så TROR jag att vi är på rätt väg. Jag har nämligen efter många om och men, lyckats få rätt(?) besked från Telia och avslutat abonnemanget hos Bredbandsbolaget. Hoppas nu det inte strular lika mycket när skiftet väl sker. Det är riktigt tröttsamt när man talar med fem olika personer hos Telia och får fyra-fem olika besked…

9 kommentarer

 1. Det var likadant häromdagen när jag skulle beställa bredband och IPtelefoni hos Telia, jag har sagt upp bredbandet hos min nuvarande leverantör som löper ut den 8/4-2010, men det gick inte att beställa nytt bredband på Telia redan nu utan jag måste vänta till det är 30 dagar till bytet skall ske, mycket märkligt.

  1. Japp, mycket märkligt. De är inte vidare serviceminded hos Telia tyvärr. Men så är det väl när man ändå har majoriteten av kunderna i sina nät.

 2. Ja, det är märkligt att deras system inte kan ta emot en ny kund innan 30 dagar före bytet ska ske, låter inte som 2000 talet precis.

  1. Just det där med ”30 dagar före bytet” hade inte jag problem med när det gäller bytet till Telia, trots att mitt abonnemang går ut först i april.

  1. Hej Anton och tack för att du tog dig tid att läsa om mina problem. Jag har kontaktat dig via länken du skickade. Hoppas att du kan hjälpa mig reda ut de frågetecken som trots allt kvarstår.

   / Magnus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *