Stenhuggaren.

Vi har just kollat på båda avsnitten av SVTs filmatisering av Camilla Läckbergs roman Stenhuggaren. Niklas Hjulström övertygar som tråkige polisen Patrik Hedström i lilla mysiga Fjällbacka men annars var den faktiskt ganska medioker. Sevärd ja, men aningen rörig. Inte så konstigt kanske, eftersom Läckberg svänger sig mellan tid och rum i böckerna, vilket blir aningen svårtolkat på film. Speciellt för den som inte läst böckerna först. Jag tyckte slutet kändes aningen snabbt ihophafsat. Oj, nu har vi visst bara 3 minuter kvar att sammanfatta allt här och då ska vi hinna med eftertexterna också. Så jaaa – vi packar ihop här och så låter vi tittarna själva koppla hur allt hängde ihop där på slutet. Funkar det? Ja, så gör vi. Låter kanon! Bra, då säger vi så. Tar vi kaffe på det då! Hepp!

Lite den känslan var det på mig då!

3 kommentarer

 1. Heeej, sökte på ’Voddler och invites’ och hamnade hos dig via Google. Vilken toppensida du har med en massa godis och tips. 🙂 Bokmärker dig direkt!!!!
  Har du tips på hur jag får tag på en invite?

  GOTT NYTT ÅR!

  1. Hej Catja!
   Tack för det.
   Jag hade faktiskt en dragning av Voddler-invites för ett par veckor sedan (http://www.magnusjonasson.com/?p=6392). Det var säkert därför du hamnade hos mig när du sökte på det.

   Just nu har jag inga mer inbjudningar att dela ut, men det är inte helt omöjligt att jag får in ett gäng nya i början av året, så håll ögonen öppna.

   Gott nytt på på dig! / Magnus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *