Ullared är för newbies!

Ja, hypen bakom tv-serien Ullared verkar inte ha lagt sig. Nu meddelar Aftonbladet att kvällens avsnitt (eller vilken kväll det nu sänds) skall handla om långa butiksköer. 1-2 timmar för att komma in i butiken uppebarligen. Bah, säger jag!  Nä, tacka vet jag när jag köade för att få köpa min iPhone 3G på premiärnatten den 11/7 2008 i Göteborg. Då köade jag i fem timmar! I ösregn! Där snackar vi seriöst butikskö! Slå det, era Ullareds-n00bs!

HA, säger jag bara! 😀

3 kommentarer

  1. Eller som när jag köade för GTA4. Då sov jag på gatan utanför Webhallen och sen var ytterligare 18 timmar till man fick handla. Det var en mysig folkmassa och stämningen var minst sagt på topp. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *