Uppesittarkväll 2009.

Ah, äntligen lite julledigt!

Jobbade halvdag idag. Städade upp lite på skrivbordet och i mailboxen. Alltid skönt att kunna lämna jobbet för året med ett tomt (nåja) skrivbord och en tom mailbox. Tänkte ta mellandagarna off och bara vara hemma och slappa. Inga planer för jul- och nyårshelgen mer än att vi är bortbjudna i morgon på självaste aftonen. Då åker vi först till min pappa på förmiddagen och sedan till Lins föräldrar på eftermiddagen. Blir säkert mycket god mat och dryck. Sen hem igen en sväng och bara andas ut.

Julfirandet smygstartar redan ikväll, i och med att Jonte kommer förbi för en uppesittarkväll. Det blir julmusik, öl, lite käk, öl, bastu, glögg, öl och kanske några klipp av Galenskaparnas julspecial från En himla många program. Allt enligt gammal god Jonassonsk tradition! 🙂

Vad hittar du på ikväll? Uppesittarkväll med gänget eller lugn kväll hemma med familjen? Hojta till i kommentarerna!

8 kommentarer

  1. Har myspys här med lite glögg, Lene Marlin dvd, ost, leverpastej.. allt som hör julen till. Helt i min smak!

    God Jul Magnus!

    1. Fick faktiskt Transformers 2 av älsklingen i julklapp idag. Har inte sett den sen den gick på bio. Kanske är dags för en filmkväll i mellandagarna!

      Ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *