Vinn en invite till Voddler!

Voddler

Jag lottar ut tre fem stycken inbjudningar till det senaste inom film på nätet – Voddler!

Vad är då Voddler? Tänk på det som ett Spotify fast fyllt till bredden med film istället – i HD-kvalitet. Filmer som du enkelt, snabbt och snyggt streamar från nätet till din Windows-dator eller Mac. Gratis – och lagligt!

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen av dessa 3 5 invites tilll Voddler, är att skriva en kommentar till det här inlägget. Glöm inte ange en giltig mailadress när du kommenterar, för om du vinner så skickar jag inbjudan till denna adress.

Nu kör vi. Lycka till och god jul i förskott önskar Jonasson!

Inbjudningarna kommer att lottas ut bland alla er som kommenterar. Detta kommer att ske fredagen den 18/12.

Uppdatering 091217:
Ja, som ni ser så kommer tomten tidigt i år. Jag har utökat vinstmöjligheterna avsevärt genom att erbjuda fem invites. Håll till godo och lycka till!

194 kommentarer

 1. Voddler verkar vara så grymt. Hoppas jag får en invite. Har haft lite otur gällande vinster på senare dar.. Håller tummen!

 2. Voddler är en smart grej 🙂 Spotify fast film kan det bli bättre även om det flesta filmerna är komedi som jag kommer se 🙂

 3. Hej Magnus ! Jag har letat som en galning över hela Internet. Detta för att lyckas komma över en invite till just Voddler… Jag har bara Asien kvar nu, men måste först fixa ett vettigt språkstöd till webbläsaren 😉 Men de klart har du en invite över så kan de vänta….

 4. Hej!

  Jag är en liten söt tösabit som skulle bli jätteglad om man skulle kunna få en invite. Hur många mysiga filmstunder kan inte jag och min pojkvän få nu i jul om man skulle ha turen att få en. =)

  Glada hälsningar och besök gärna min blogg =)

 5. Jag är fruktansvärt nyfiken på Voddler, man har ju hört/läst omdömen av olika karaktär så det vore fint att få prova det själv.

 6. Det vore ju klockrent om jag skulle få en inbjudan till voddler. Jag fyller ju år den 17:e så en lite sen födelsedagspresent i form utav en voddler inbjudan vore ju inte fel.

 7. Pingback: Voddler invites
 8. Har letat som en galning efter en sida där man kan vinna en voddle invite – hittade den äntligen nu!

  Vill verkligen ha en voddler invite älskar film och så gillar jag att få testa det senaste och voddler är ju absolut det senaste.

 9. Det är ju oerhört ädelt av dig att lotta ut detta! Det ser mycket spännande ut med Voddler och jag har väntat i flera månader på en invite. Sitter bakom en Mac och vad jag har förstått har de uppdaterat den klienten på sistone. Är jättenyfiken och håller tummarna! God jul tillbaka!

 10. her kunne jeg sikkert skrevet hvor mye jeg har lett og ønsket om å få en voddler invite. meeen jeg skal slippe deg bryet. <3
  Oh, did i tell you how awesome you are?

 11. hi!! i want to get one of those voddler invites, jeje, lets see if i have luck.

  PD: i have many invites for google wave, if you want one email me.

 12. Efter att ha hört alla klaga på programmet är jag verkligen nyfiken på att se hur det är själv. Man vill ju inte tro för mycket på vad andra säger. Är väldigt nyfiken på programmet och en inbjudan till voddler vore inte helt fel. 🙂

 13. Läst mycket om voddler och skulle gärna vilja prova det, går datainriktat i skolan så spenderar mesta tiden framför datorn och kollar ofta film. Och eftersom voddler verkar bra och faller för mitt intresse av att kolla film så kan jag streama ist. för att ladda ner filmer. Skulle vara väldigt snällt om man fick en invite 🙂

 14. Jag är riktigt sugen på Voddler och det hade passat perfekt in med mitt filmintresse.
  Dessutom så kan jag ju länka till din blogg via min, om jag nu mot förmodan skulle bli en av de tre lyckligt utvalda;)

  Oavsett så hade en invite till Voddler varit riktigt trevligt:)

 15. Hej! Letar med ljus o lykta efter en invite. Jag tror att detta är GREJEN. Någon poängterade att han fyller år den 17..jag fyller den 19/12. Kan det vara nyckeln in?

 16. Jag är extremt sugen på att testa Voddler, det hade varit riktigt nice ifall jag fick göra detta!

 17. Alla är lika värda här inne, men naturligtvis skulle det inte vara fel och få inbjudan.

  Hjärtligt tack för att du delar med dig. 🙂

 18. Jag älskar filmer det hade varit jättekul att få en invite! 😉 du hade varit världens snällaste människa om jag hade fått en invite, jag hade blivit över lycklig!;) jag har faktiskt letat jättelänge nu men hittar inget suttit här i två timmar börjar bli lite iritterad;S Hoppas att du kan vara världens snällaste person och ge en voddler invite till mig! 🙂 var har du fått dina invites ifrån?? 😀

 19. Hejsan !

  Jag har letat överallt efter en invite, tro mig ÖVERALLT ! Efter hundratuseltals klickningar via google & hemsidor kom jag
  in på din sida, blev grymt glad över att de va ett relativt nytt inlägg & inget från typ några månader sen.

  Jag har verkligen klickat mig in på hur många sidor som helst om Voddler, jag har testat allt ! Från tävlingar till konstiga hemsidor ?
  Nu kan man fråga sig, varför vill jag ha en sån ? Jo, sen 1a april har man ju inte riktigt kunnat ladda ner lika mycket som förr
  & Voddler är ju som en lösning till oss filmtittare från Gud. Det är gratis, det är lagligt & glömde jag säga gratis ? haha !

  Från en filmtittare till en annan filmtittare, låt mig oxå uppleva Voddler. Lycka till med att hitta dina topp 3!

 20. Fyller år den 16:e så de hade varit kul om man fick en sen present i form av ett voddler invite 🙂

 21. Jag älskar filmer. En Voddler Invite skulle få mig att uppleva film på ett helt nytt sätt. Jag vill säga at jag har letat i över 2 månader efter Invites på nätet.

 22. Jag skulle vilja ha en invite för samma anledningar som alla andra som kommenterat detta.

 23. Härligt att det finns så många intresserade! Keep’em coming!! 🙂
  Alla som kommenterar har lika stor chans att få en inbjudan. Smicker går inte hem, även om det är trevligt!

  Lycka till och trevlig helg på er!

 24. hej skulle jag kunna få en för det är väldigt svårt att få tag på och jag har inte råd eller får inte köpa voddler invite på tradera jag är för ung
  Snälla Mvh jacob 14 år

 25. Det hade varit fint att kunna se på några bra filmer. En Voddler invite hade varit en grym julklapp!
  //Martin

  1. Jeg er vel nr 160 ellerno. Betyr det at det ikke blir noen voddlerinvite på en stakkars nabo?:(

 26. Är otroligt intresserad! Har inte vunnit på lotto på 23 år så nu ska de väl vara min tur! =) // Alex

 27. Vill så gärna ha en invite, har suttit och spanat på alla möjliga sidor i flera veckor nu efter en invite men lyckas aldrig få tag på en, hoppas jag har lite tur nu i alla fall. 🙂

 28. Tjo! Stor idé att böna å be…naaaat :p Vill så klart samma som alla andra som har kommenterat. Lycka till med valet 😉
  God Jul!

 29. Film har alltid varit ett stort intresse för mig men jag har oftast aldrig haft chans att kolla då jag inte har någon fungerande DVD-spelare. Om den nu skulle fungera brukar jag inte hitta filmen som jag vill se på, oftast för att jag själv är så virrig att jag slarvar bort den. Men vad är detta? Voddler, all film jag vill ha på ett och samma ställe? Utan DVD-skivor som tar plats och är svåra att hålla reda på? I HD-kvalitét?! Ett ultimatum för filmälskare – d v s mig själv! Att min födelsedag inträffar den 17 december och jag nu får ta del av Voddler skulle vara som grädden på moset, pricken över i:et, som en film i toppkvalitét.

 30. Hej , jag skulle jättegärna vilja ha en Voddler invite, har inte så mycket pengar till att hyra film och detta hade varit jättebra. Tack iallafall!

 31. Jo, vad gör en pojke på 15 år med begränsad ekonomi när han vill se film? Jo, han tankar ned filmen utan att lägga ut ett öre. Men nu är det ju så att man kan se på film lagligt och gratis via voddler så det skulle vara en trevlig julklapp.

  //Filip

 32. Riktigt schysst att du lottar ut invites gratis, det uppskattas! Jag hade blivit riktigt glad över en.
  Tack!

 33. Hej, skulle vara tacksam för en invite då jag har småsyskon som gillar film men tröttnar snabbt på den ena och den andra och då skulle det vara bra med voddler så man lätt kan sätta på den film som önskas.
  Skulle vara sjukt tacksam för en invite.
  Tack på förhand!

 34. Åh! Som jag vill vinna det här! I dessa tider… Och filmerna på teve är ju inte något att hurra för.

 35. Jag vill så jävla järna ha Voddler.
  Vinner aldrig på ågot så kunde vara kul och vinna Voddler så turen byter håll.

 36. Jag är jätte sjuk och jag har ingen dvd-spelare hemma och ingen TV….ja du fattar det är jätte synd om mig 😉 Nejdå men det skulle inte sitta fel med en invite!

  Ha en bra helg / Pontus

 37. Hej Jonasson, tack för ett bra pedagogiskt inlägg om vad Voddler är. Jag försöker förtvivlat följa med vad som händer i mina tonårsdöttrars värld men de är ju som neandertalare som bara mumlar, ”fattar du ingenting”. Frågar jag tex; vad Voddler är så får jag som svar ”men du är ju så tråkig så klockorna stannar”. Men de är ju söta när de sover… i min nästa kontaktannons ska jag skriva ”barn över 35 år inget hinder” :o)
  Hoppas få en invite och ”ÄGA” de små bratzen. Tack från ”mamma”.

 38. En voddler invite vore riktigt trevligt =)
  Har letat runt efter invites väldigt länge nu, men har aldrig haft speciell tur i utlottningarna..
  Så nu håller vi tummarna och hoppas på det bästa 🙂

 39. Först och främst vill jag önska alla en riktigt God Jul! Må Herren vara med eder, nu och för alltid! (Ge mig en invite!!!! :P)

 40. Kära Tomten; Magnus Johansson:

  När man pluggar hela dagen
  och knappt har råd att mätta magen,
  bryter man ofta mot Ipredlagen.

  Tänk om man då hade en sådan invite,
  så att man slapp tanka alla långsamma byte.

  Vid min laptop jag kan sitta,
  stilla på min bak när jag använder denna sak.
  Luta mig tillbaka å njut,
  i hopp om att det blir ett lyckligt slut.

  Me wanna Win!

  1. Jag får be om ursäkt att jag i min ivrighet stavade ditt efternamn fel. Jag ber eder om ursäkt Mr. Jonasson och God Jul!

 41. Hejsan 🙂 skulle gärna vilja ha en av invitesen för älskar verkligen att kolla på film och voddler verkar bra 🙂 brukar annars ladda ner film och titta på men skulle jag få en invite till voddler skulle jag slippa ladda ner filmen och kan streama dom 🙂 säger bara tack om jag får eller inte 🙂

 42. Tack så mycket för den är chansen! Inte för att jag tror jag kommer att vinna, men grattis till den som gör det!

 43. Önskelista 2009

  1. voddler!
  2. voddler!
  3. voddler!
  4. voddler!
  5. voddler!
  6 voddler!
  7. voddler!
  8. voddler!
  9. voddler!
  10. voddler!

  jag lovar jag har varit snäll i år tomten 😉

 44. Åh, snälla? skulle gärna vilja vinna:) Men för en som inte ens lyckas vinna på liseberg så är det väll bara att hålla tummarna xD

 45. En invite en iiinvite de nåt bra om man ska se film (melodi: nu tar vi den). Tack på förhand

 46. Jag hoppas hoppas hoppas att jag blir en av de tre lyckliga! Vore perfekta julklappen 🙂

 47. Tänk om man kunde få se film till Jul,
  Hela jullovet skulle då vara superkul!
  Massvis med filmer som jag kan se,
  Hoppas tomten inte glömmer att mig Voddler ge! 🙂

 48. hej skulle vara najs med en voddler invite så här till jul, så att man kan få i sig lite julkännsla som man annars inte har i detta tråkiga gråa land

 49. Egentligen så är det inte så svårt att få tag på Invites till Voddler. De auktioneras på Tradera t ex, om man är villig att betala lite.

  Men det skadar inte att få en gratis eller hur, så här kommer det…. I’m begging, yes begging you for a voddler invite !!!

 50. Japp, jag är ännu en av alla dessa hoppfulla som redan är frälst i Spotify och tycker att en invite till voddler hade varit toppen!

 51. Ha ja voddler verkar grymt bra ju 😀
  Jag laddar själv inte hem varken filmer eller musik

  Har spotify till musik 😀
  Så skulle vara trevligt att få en voddler invite

 52. Lätt att frun skulle uppskatta detta när hon går hemma och bråkar med barnen om dagarna. Hoppas att jag/hon vinner! Tackar för ett bra alternativ…

 53. En voddler invite vore nice att få. Detta är ju den perfekta klimatsmarta julklappen.

  God Jul (även om jag inte vinner:-)

  /Björn

 54. Här var det många som kommenterat, lustigt hur gratissaker kan föra samman så många människor haha… Min lillebror flyttade precis till småland, och har inte skaffat sig speciellt många kompisar där än. Skulle vilja ge honom en invite i julklapp, så han har något att fylla ut tiden med lite. Vet att han skulle uppskatta det =) mvh

 55. Tjenare..Ganska liten chans att man får inviten ju..
  Men vill göra ett försök,ibland vänder turen ju!
  jag sitter och tankar filmer på mobilt bredband, så för mig vore det sjukt bra om jag kunde få en !
  tack på förhand

 56. Tjenare!

  Har alltid kollat mycket på film och skulle bli väldigt glad om jag skulle få ett voddler invite. Jag fyller år imorgon den 15 december och det hade vart den bästa födelsedags presenten på bra många år 😀

  Mvh Pontus

 57. Hello Jonasson!!

  Det vore grymt nice med en voddler Invite, Pendlar mycket så du skulle göra min vardag till en önskedröm om du gav mig en Invite:P

  Ha det Sweet och Trevlig Jul!

  MVH Jake:P

 58. Det är snart Jul, Låt mej ha Kul. Kanske jag får napp med en voddler julklapp. Det vore skumt om jag vann men inte dumt 🙂

  Ha ett gott nytt år !

 59. Eftersom jag har vart en snäll pojke och aldrig laddat ner en enda fil så tycker jag att jag borde få en invite. (:
  Plus så pratar jag roligt också, Västgötar FTW! (hoppas bara du är västgöte också) (;

 60. Hej!

  Jag tycker att alla som har Spotify premium borde få en invite till Voddler. De visar att de är villiga att betala för annans konst.
  (Det skall tilläggas att jag har premium och därför borde få en invite) 😉

  Ha de!

 61. Hejsan!
  Jag skulle hemskt gärna ha en invite jag har letat på hela google för att få en invite, JAG MÅSTE HA DEN!!

 62. Hej !

  Skulle väldigt gärna vilja ha en invite som student blir det dyrt att hyra filmer i längden och nedladdning är ju faktiskt inte tillåtet…Får hoppas att jag har tur nu 😀

 63. Hej, jag har letat och letat efter en invite men kan inte hitta någon.
  Jag har hört att voddler ska bli ett revolutionerande program så som spotify är för musik fast voddler med film.
  Jag vill gärna se på film lagligt för att jag kan inte ladda ner nu pga av att jag inte äger en egen dator, så jag har inte sett på film på flera år på datorn 🙁
  Men det troligtvisa är att jag inte kommer att vinna inviten och någon annan får den, men det är typ därför jag skriver här i detta inlägget att jag kan göra vad som helst för en invite.
  Det skulle vara en jätte bra julklapp i förskott.
  Jag behöver något att ge till min familj i julklapp, så då skulle det passa jätte bra om jag fick inviten till datorn (den enda datorn i huset)
  Men men, man kan inte få allt man vill ha till julklapp ^^ Det är bara att hoppas och se =)

 64. Tjena! Voddler är ju verkligen en toppenidé! Kan lova att jag kommer att använda det Fruktansvärt flitigt! 😀 (Om jag vinner en invite)
  Mvh Olov!

 65. Har letat hur länge som helst efter in invite, om jag vinner så ger jag dig en google wave invite

 66. Har letat som attans efter en voddler invite >_< skulle vara en härlig julklapp om du kunde skicka en : D tack i förhand Mvh Victor ^^

 67. Hej!
  Skulle riktigt gärna vilja vinna en invite, verkar vara en helt grym tjänst och jag har för det mesta inte så tur i tävlingar, haha xD så det skulle verkligen vara kul att vinna en invite 🙂
  En massa bra julklapp helt enkelt x]
  God jul! xD

 68. Hejsan Magnus, Viktor heter jag!
  Är en kille på 15år och har nu länge undrat vad jag ska ge min stora syrra… Det ända problemet var att jag inte nästan har några pengar. Så då tänkte jag göra något till henne på träslöjden, men vems syrra vill tex ha en kniv i julklapp?? Visste i alla fall att hon egentligen inte skulle uppskattat om jag gav henne en kniv så jag beslutade mig för att börja en jakt på en ”Voddler Invite” för hon tittar mycket på film.

  Kan säga att det tog mig 47 minuter att tillsist hitta denna fina sida 😀 Men nu hoppas jag av hela min kropp och själ att du väljer mig som en av de 3 ”utvalda” 😛 Tack så mycket för den här fina chansen, behöver den 😀 // En fattig 15åring som vill sin syrras bästa 😀

 69. Det är snart jul och jag har fortfarande inte köpt något bra till min pappa, är ganska pank. Det är så svårt att köpa bra julklappar till pappor, men jag tänkte att en Voddler-invite nog skulle vara en riktigt bra present! Han har velat ha spotify jättelänge och jag tror verkligen att han skulle bli glad om han fick vara en av de få som får en Voddler-invite såhär tidigt!
  Jag har försökt googla runt för att få tag på en invite, men det verkar svårt!
  Jag skulle verkligen uppskatta en invite otroligt mycket, tack på förhand!

  😀

  // Felicia

 70. Oj, vad har vi här??!
  Nu är det bäst jag använder mitt vokabulär.
  Det skulle sitta fint med en liten invite
  så man kan kolla på filmer, tex the dark knight
  Till jul är voddler det jag vill ha
  för att lilla jag ska må bra.
  Skriva i Manges blogg är allt man behöver göra
  för att ens olagliga nerladdning ska upphöra
  så va säger mannen med voddler-invites:en
  blir jag en av dom som vinner fighten? 🙂

 71. Hej, jag tycker det är snällt av deg at lotta ut tre Voddler invites, jag hoppas (självklart) at jag vinner, men det gjör jag troligen inte, det är redan 175 comments som jag kan se xD så du har blibit populär nu 🙂 Men jag tycker det är bra at du lottar ut dom! Magnusjonasson FOR THE WIND =D

 72. Tja Magnus skulle vara jävligt snällt att få en Voddler invite hadde sett på film varenda dag

 73. hade vart najs med en invite. kan inte du typ lägga mitt namn högst upp i lotteri-burken? 😉

Kommentarer är stängda.