100105.

Har spenderat förmiddagen med att arbeta hemifrån. Skönt att kunna göra det ibland. Speciellt en sån här dag när jag vi bara arbetar halvdag på kontoret. Då känns det lite segt att åka 12 mil fram och tillbaks till jobbet bara för nöjet att få jobba fyra ynka timmar. So thank God for RDP! 😀 Eller snarare, thanks Microsoft for RDP! 😉

Har också hunnit iväg till polisstationen idag och beställt ett nytt pass. Massa nymodigheter numera med de biometriska passen. Fingeravtryck och sånt hi-tech. Lär väl få det i nästa vecka. Sen talade jag med vårdcentralen idag också – jag ska vaccinera mig mot en hel rad åkommor, så jag kommer väl se ut som en nåldyna snedstreck voodoodocka när de är klara med mig. Vi får se när jag får bokat tid till detta.

Jag har även labbat lite med min HTC Hero. Pusslat lite med startskärmarna – och nu börjar dem faktiskt att likna nåt! I övrigt tänkte jag mest ta det lugnt idag. Google har presskonferens vid 18-tiden om jag inte minns fel. De ska presentera den nya Google-mobilen Nexus One. Så jag sitter väl och följer detta samt zoomar in livepodcasten på Slashat.se. Det brukar bli intressanta diskussioner där och även i chatten.

I morgon är det ju helgdag (igen) så då tar vi dagen ledigt. Sugen på att hitta på nåt men jag vet inte riktigt vad… Det ger sig!

Nu blir det nog gaming en stund. Funderar lite på GTAIV.

4 kommentarer

    1. Hej June!
      Jaså, du hittade hit? Kul! Via Mattias & Helens nya fina blogg kan jag tänka mig!? 🙂

      Tack för de snälla orden! Ta hand om er i all snön och akta ryggar och ben när ni skottar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *