Både WordPress och Mystique uppdaterade.

Förutom att jag idag har uppgraderat min WordPress-installation till senaste version 2.9.1, så har jag också uppgraderat till en ny dev-version av temat Mystique (som ju pryder sidan). Det betyder att jag också sett över de svenska språkfilerna och uppdaterat dessa. Inom kort kommer de att finnas tillgängliga ihop med temat borta hos Digital Nature och även på den svenska WordPress-portalen wp-support.se.

Tills dess att dessa uppdaterat sina filer så kan du slanga hem språkfilerna direkt från min sida, via följande länk.

Svenska språkfiler till Mystique v1.64-dev

Hojta gärna till med en kommentar om något saknas eller är felaktigt i översättningen så fixar jag det. Håll också utkik efter sånt som ser allmänt galet ut – som kan ha att göra med WordPress-uppdateringen. Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *