Bamse och Lille Skutt.

Ah, då var det äntligen fredag igen. Det har varit en bra dag! Började i morse med att jag besökte en vaccinationsklinik och fick utstå ett par stick. Men den snälla sköterskan bandagerade om mig med ett Bamse-plåster på vänster axel och ett Lille Skutt-plåste på den högra. Haha, det var inte igår man hade såna små mysiga plåster på armarna! 🙂 Måste ju minst vara 25 år sen. Men jag blev riktigt söt i alla fall! 🙂

Sen vidare till kund och fortsatta diskussioner kring en ny programmodul som de skall börja köra i samband med Båtmässan i Göteborg under vecka 6. Tog hela dagen, och framåt 17-tiden var man ganska seg i huvudet. Orkade inte ens åka iväg och handla middagsmat så det blev thaikäk. Wokad biff med paprika och sojabönor. Och så lite stark Sambal Oelek till det. Mest gött! Och nu sitter man här med ett glas rött och bara päser… 🙂

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *