Fenomenet söndag.

Då var det söndag igen. En dag som enligt mig bara känns som en transportsträcka mot måndagen. Söndagar har en tendens att fullkomligt rusa iväg! Man vaknar, äter frukost och sen är det helt plötsligt mörkt och läggdags. Något mystiskt är det allt med den här dagen.

Att söndagar går så fort kan ju till viss del också bero på att jag inte klev upp förrän 09:30 idag. Tog en sväng med hunden. Sedan frukost framför datorn medan älsklingen snarkade i sovrummet. Snart väntar en dusch, sedan iväg till den gamle och havet (a.k.a. pappsen). Blir nog lite fika där, kan jag tro. Vidare till Lins föräldrar för lite söndagslunch och soffslapp. Sen hem igen och då lär det redan vara mörkt ute.

Ännu en söndag att lägga till handlingarna.

2 kommentarer

  1. Låter som en trevlig söndag i mina öron 🙂 Själv har jag tvättstuga och lite städning planerad. Katt+hår=städning ofta. Hare gott!

    1. Jorå, det har allt varit en ganska skön söndag så här långt. Men jag har ändå svårt att slappna av. Det är nu man börjar mala tankar kring nästa veckas jobb.

      Fast det är klart, det slår ju städning… 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *