Fredag kväll.

Ah, känner du? Det är den där känslan igen. Känslan av en stundande helg. Fredag kväll. Kvällen då man kan andas ut. Ännu en arbetsvecka är över!

15 minusgrader ute och snön glittrar i ljuset från gatljusen utanför fönstret. Väldigt vackert!

Jag kom hem från jobbet vid 18-tiden efter att ha varit och hämtat upp ett par jeans på Shell som jag köpt från Jack & Jones webshop. Vidare till Skene Järn där jag handlade ett extra konvektorelement. Behöver komplettera luftvärmepumpen lite extra nu i kylan. Den får gå för högvarv så här  års. Väl hemma väntade en varm bastu, en kall öl och en varm go kram från min honey!
Efter en skön värmande bastu lagade älsklingen mat. Ugnsstekt torsk med kokt potatis, vitvinssås och haricot verts. Riktigt gott!

Resten av kvällen spenderas lämpligtvis framför datorn, spelandes GTAIV som jag tänkte varva för andra gången innan jag ger mig i kast med LotRO: Siege of Mirkwood. TV’n är dessutom bokad nån timme framöver, då det vankas Midsomer Murders vid niotiden.

I morgon är ingenting planerat. Känns ganska skönt. Vill vi, så åker vi någonstans – och vill vi inte så stannar vi hemma och slappar. Vi tar dan som den kommer. Underbart skönt!

Passar på att bjuda på dagens låt också – det blir New Divide med Linkin Park. Temamusiken till Transformers: Revenge of the Fallen. Riktigt grym!

Trevlig helg på er!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0[/youtube]

2 kommentarer

  1. Japp, låten är grym. Dock kunde videon varit bättre. I och med att det är temat till filmen så hade det varit coolt om Linkin Park var med i scenerna i videon. Exempelvis när Mega och Shia blir jagade, att de då springer förbi bandet som trummar på för kung och fosterland. Såna scener hade varit coolt. Nu känns det bara som att man blandat klipp från filmen med klipp från grottan där de spelar…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *