Fredagsmys.

Japp, då var det äntligen helg igen. Vi har precis sett ett par avsnitt av Family Guy säsong 8 på dvd och hackat i oss lite thaikäk. Blev wokad bläckfisk med sojabönor idag. Med MYCKET sambal oelek till Gott som alltid!

Älsklingen avnjuter just nu en bastu efter en lång arbetsdag medan jag sitter här och slösurfar, kollar Youtube-klipp och bloggar lite. Eventuellt blir det nån film senare, vi får se vad vi orkar med. I morgon är det lördag men inte ligger vi på latsidan för det. Ingalunda, ingalunda. Jobbdatorn är med hem under helgen och det vankas PowerPoint i dagarna två, för att bli färdig i god tid innan vår konferens på onsdag. Måste dessutom hinna träna in mina framföranden.

Men det är i morgon – nu njuter vi av fredagkvällen. Dags för en whisky här. Heppa-la!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *