Jag lottar ut 2 invites till Voddler!

Japp, då var det dags igen för en ny utlottning av två stycken inbjudningar till filmtjänsten Voddler! Missade du förra utlottningen så har du alltså chansen nu igen! Allt du behöver göra för att vara med i dragningen är att lämna en kommentar till det här inlägget. Glöm inte att lämna en korrekt e-postadress ifall du skulle vinna.

Jag stänger kommentarerna under kvällen och drar sedan vinnarna. Dessa två får varsitt mail med en inbjudan till Voddler, och jag presenterar också namnen i ett blogginlägg under kvällen.

Lycka till!

Uppdatering:
Tävlingen är avslutad och vinnarna har fått varsin invite till Voddler. Tack alla som kommenterade!

22 kommentarer

 1. Jihoo! Jag är först, och fattig student. Det måste väl ändå vara värt nåt!?

  Skulle vara grymt att ha Voddler 🙂 Schysst med utlottning!

  /Anna

 2. Tjoflöjt!

  Jag känner att det bara är att hoppas på det bästa.
  Tack Magnus för att du ger folket denna möjlighet 😀

  Ha’t fint,
  Carl.

 3. Har riggat mitt mediacenter till min tv som jag fick i jul av mina föräldrar. Det är bara en liten invite som saknas.

  Tack.

 4. Jag har filten, jag har den stora koppen, jag har chokladen (och kaffet), soffan kunde ha varit skönare men den finns där. Det är en sak som fattas och jag hoppas du vill hjälpa mig med den – lite nya valmöjligheter – eller iaf hjälpa mina nära och kära så att dom slipper höra mig säga alla repliker ist för skådespelarna eftersom jag har sett dom ett antal ggr nu 🙂 Det är ett nytt år, ett nytt decennium och det tycker jag är värt att fira med lite nya filmer!

 5. Nytt år nya möjligheter, då jag har ett resande jobb skulle det sitta som en smäck med Voddler. Tack på förhand!
  //Marcus

 6. Hej kära du! Jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen av invite till Voddler.
  Ska jag lämna ett personilgt meddelande oxå?

  Ok, små barns föräldrer som är uppe med bebis om nätterna har tröttnat på tv:ns utbud och filmer man sett typ 100 gånger, jag är film freak när tillfälle ges, skänk mig en av invites till mig!

 7. Jag är i stort behov av Voddler en sån filmnörd som jag är. Voddler skulle vara perfekt! Tack på förhand.

 8. Jag vill ha men det kanske är lite försent att skriva nu xD men får hoppas att jag har tur!!! 😀 Vill verkligen ha!! 😛

 9. Hejsan!
  Surfade just in på denna sida, då jag såg rubriken och blev tvungen att stanna till ett ögonblick… sitter nu och hoppas på att mitt lilla inlägg har en liten chans på en av dessa invites.
  Tack på förhand!

 10. Hej Magnus.
  Vilken start det skulle bli på detta året om man fick voddler. 😉
  Håller tummarna. 🙂

Kommentarer är stängda.