Jonasson gillar stark mat!

Sitter här och käkar lite thaimat som vi köpte med oss hem från Spice ’N Rice inne i Borås idag. Wokad biff med krispig thailändsk basilika. Jävel, vad starkt det är alltså! Men underbart gott! Jag tillhör ju kategorin människor som älskar stark mat, som använder sambal oelek som ketchup och som skvätter rejält med tabascon. Men det här är hot!! Intensivt men grymt gott! Så det blir ett par bärs till – kan behövas för att släcka törsten.

6 kommentarer

 1. Tja,

  Har en fråga som berör något helt annat än stark mat. Är ute efter din hjälp med att ”snygga upp” mitt skrivbord (såg din post från 25 sep -06) Tänkte därför be dig, om du känner för det och har tid såklart, att maila mig om hur man går tillväga. Var riktigt snyggt! Känns inte som att den konversationen passar in på kommentarsfältet…

  Ha det gött o tacksam för svar!

  Mvh,

  Rob

  1. Tjena Robert!

   Oj det var länge sen men jag minns att jag laddade hem ikoner från deviantart.com och dessutom hade jag nåt plugin som tillät mig att köra med större ikoner och taglines, vilka jag lade in själv.

   Jag ska se om jag hittar vilket program det var så kan jag posta ett inlägg om det. Ska även försöka hitta det program som visar vilken låt som spelas.

   Jag kommer som sagt inte ihåg på rak arm men jag ska se om jag inte kan rota fram nåt.

   Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *