Microsoft uppdaterar Windows Mobile.

På CES-mässan i Las Vegas visade Toshiba upp mobilen TG01 med kommande version av Microsofts operativsystem för telefoner, Windows Mobile v6.5.3 – i vilken vi hittar bland annat diverse designförändringar. Microsoft har gjort om menystrukturen lite grann och gjort gränssnittet betydligt enklare att hantera utan penna, vilket är positivt! Dessutom har man optimerat koden vilket gör att Windows Mobile på det hela taget ska bli en trevligare upplevelse.

Spontant känner jag att detta bara är en nödlösning som man är tvungen att få ut eftersom Windows Mobile 7 verkar ha blivit framflyttad till slutet av 2010. Det är givetvis viktigt för Microsoft att behålla den kundbas de har på sin mobila plattform, så att inte användarna springer och köper en iPhone eller en Android-nalle istället. Men tyvärr känns Windows Mobile v6.5.3 hopplöst efter, och det är nog ingen dum gissning att säga att Microsoft tappar användare varje dag… Vad tror du?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kSWGJ1XTV3g[/youtube]

3 kommentarer

  1. …det är nog ingen dum gissning att säga att Microsoft tappar användare varje dag…

    Så jag får kommer jag att lämna det skeppet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *