Mystique uppdaterat och språkfilerna städade.

Milenko jobbar på med sina uppdateringar av WordPress-temat Mystique, som nu har nått version 1.68-dev. Således har underteckad även uppdaterat tillhörande svenska språkpaket. För dig som redan laddat ner uppdateringen borta hos Digital Nature, så är det inte säkert att du har fått med de senaste språkfilerna. Därför rekommenderar jag dig att ta hem dem härifrån.

Förutom stöd för de nya språksträngarna som introducerades i version 1.68-dev så har jag även städat lite och ändrat lite text som jag inte var helt nöjd med. Tror att vi är på rätt väg med det här språkpaketet nu! 🙂

Anyways, nedladdningslänk här nedan!

Svenska språkfiler till Mystique v1.68-dev

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *