Nån som har provat BumpTop?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0[/youtube]
BumpTop Windows

Någon av er läsare därute som har testat programmen BumpTop Mac eller BumpTop Windows? Det är ett gratisprogram som ersätter ditt skrivbord med ett tredimensionellt rum. Alltså ett golv och fyra väggar, vilka knäcker extra som skrivbordsyta om du har riktigt mycket ikoner som behöver samsas där. Exempelvis kan du lägga alla textdokument i en hög på golvet och hänga upp alla bildfiler som tavlor på väggarna.

Tanken med BumpTop är inte så dum, men jag vet ingen som har så otroligt mycket ikoner på sitt skrivbord att man skulle behöva ha all den här extra platsen som programmet bjuder på. Dessutom känns det lite som nyhetens behag. Visst, cool funktion – men hur användarvänlig är den egentligen? Drar den mycket systemresurser? Nån som har testat den?

8 kommentarer

  1. Har aldrig ens hört talas om den. Fast den låter ju som en kul funktion, även om jag föredrar så få ikoner som möjligt på mitt skrivbord.

  2. Har inte heller hört talas om detta men jag tycker inte att det ser sådär jättekul ut precis. Jag håller mig nog till originalet.

    1. Tjena Bosse!
      Japp, ObjectDock och RocketDock har man ju testat. Riktigt bra program faktiskt. Blir lite mer Mac-känsla med dem aktiverade, även om de gör mindre nytta nu när Windows 7 är släppt.

      Fences har jag däremot aldrig hört talas om så det tipset tackar vi för. Ska kolla in det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *