Nätverksfix och alltför mycket kaffe.

Har spenderat större delen av eftermiddagen framför datorn. Trixat lite med att få igång en dyndns-tjänst mot min nya Buffalo-disk. Hade varit smutt att kunna nå den från utsidan. Har inte riktigt fått det som jag vill ännu men snart så. Har även döpt om några nätverksenheter här hemma. Vill ha en lite mer enhetlig namnsättning i nätet.

I övrigt har vår internetanslutning krånglat en del. Tror att det är modemet från Bredbandsbolaget som börjar ge sig. Tur att jag snart ska bli av med det. Abonnemanget är uppsagt och jag byter till Telia i april. Hoppas modemet hänger med så länge bara… Krångligt att behöva byta det, när man ändå måste skicka tillbaks det till Bredbandsbolaget sen.

Anyways, jag har druckit på tok för mycket kaffe idag känner jag. Magen är lite i uppror! Får ta det lite lugnt med det och kanske välja the istället…

6 kommentarer

  1. Mysigt du har det vid datorn Magnus :). Vi har precis samma placering på MacBook Pron ser jag. Kul! Tror också du ska skippa kaffet och köra på the istället. Testat Kanel? Hare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *