Powerpoint och en stor whisky.

Så sitter man då här, superstressad! Känns inte alls som att man är med i matchen. Egentligen hade jag för avsikt att använda dagen till att finslipa på min presentation inför onsdagens konferens, men istället så började jag granska min Powerpoint (och mig själv) så kritiskt att jag sågade isär både den och mig i småbitar. Så under eftermiddagen var jag tillbaks på noll igen – och hur stressad som helst! I morgon är sista dagen, och då ska den vara genrepad och klar. Känner att jag saknar en röd tråd i det jag gör just nu. Det börjar bra och det slutar hyfsat men nånstans där på vägen så tappar jag den. Inte proffsigt alls! Måste verkligen se till att sy ihop den här säcken ikväll!

Så nu har jag stålsatt mig, hällt upp en stor jävla whisky och startat upp min MacBook Pro och laddat in min Powerpoint-fil. Kan bli en sen kväll men jag måste bli klar! Det sista finliret kan väl få väl vänta tills i morgon och sen har jag ju kvällen på mig att repa det jag ska säga. Hoppas att det ordnar sig.

Morgondagskvällen hade jag egentligen tänkt att använda till betydligt roligare saker än jobb – typ gå och se Depeche Mode på Scandinavium. Visst, det hade kanske funkat rent tidsmässigt men just nu ligger min fokus på helt andra saker. Dessutom kan jag inte vara upp halva natten dagen innan vårt event. Så nu har jag tänkt om och lämnat återbud till gänget. Jag blir hemma istället. Bättre på alla sätt, men roligare? Icke!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *