Sony Ericsson Vivaz filmar i hd.

Nu börjar det likna nåt!

Sony Ericsson släpper under Q1 2010 en ny mobiltelefon med namnet Vivaz. Det är den första i en helt ny serie mobiltelefoner från den svensk-japanska mobiltillverkaren, som utrustats med en lite rundare form. Men vad som verkligen gör Vivaz speciell är att den kan spela in video i hd-upplösning, 720p närmare bestämt. Utöver det så har den inbyggd kontinuerlig autofokus, 8 megapixelkamera, stöd för ansiktsigenkänning, leendeavkänning och geotaggning. Allt detta rullar på ett Symbian OS med Sony Ericssons egna skal ovanpå. Stöd för Youtube, Facebook och Twitter utlovas också. Och en massa annat godis från både Walkman-serien och Cybershot-serien.

Håll ögonen öppna efter Vivaz alltså. En riktig medialur, som ser helt klart intressant ut! Eller vad tycker du?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kxk_yglVk4I[/youtube]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *