Avgång 09:30.

God kväll gänget!

Precis kommit in mitt hem för veckan, det vill säga mitt hotellrum, efter en middag på restaurang China Country här i Kramfors. Käkade bläckfisk med stark sås. Riktigt smarrigt faktiskt!

Åkte ju upp hit i måndags för att konvertera ett gammalt datasystem för en kund samt installera en ny server. Allt detta är nu avklarat så i morgon bitti flyger jag hem igen.
Planet går från Midlanda vid 09.30 och jag ska lämna in hyrbilen där en timme innan. Det betyder att vi behöver åka från Kramfors i god tid, speciellt som jag ska köra ner till Sundsvall först och släppa av en kollega som ska med tåget till Stockholm. Sedan norrut till Midlanda igen och checka in på flyget mot Stockholm och sedan vidare till Göteborg.

Hade tänkt att vara i Göteborg vid 12.30-tiden. Hoppas den planeringen håller. Man vet aldrig, eftersom det finns risk för att västra Götaland ska få upp till 3 decimeter snö i natt. Vill det sig riktigt illa med väderleken så kanske planet inte ens kan landa på Landvetter. Eller ens i Stockholm, vad vet jag? Vi får se i morgon, helt enkelt.

Resten av kvällen här blir nog soft. Tror att det är Efterlyst på tv vid 21-tiden. Blir väl att kolla på det och kanske köpa en öl i receptionen. Sen somna in och tryna tills dess att klockan ringer vid 05.45 i morgon bitti. Yay! NOT! 🙁

10 kommentarer

 1. Så Magnu som du måste sätta en siffra på din Kramfors vistelse. Hur skulle den stå sig då :)? Du tacka vet jag all den kommande snö. Pendeltrafiken kommer bli paralyserad precis som vanligt och människor kommer transformeras till Zombies.
  Här i Stockholm blir det rena kaoset!

  1. Ja du Marcus. Den här gången hamnar den nog på 2/5. Kan ju bero på att jag mest har jobbat och ätit samtliga måltider utom en, på hotell Kramm (7 st).

   Kanske hinner se lite mer ”stan” nästa vecka. 🙂

   Ta’t lugnt i Stockholm bland alla snöskadade zombies! En ganska träffsäker liknelse!!

 2. Har du tur är närmaste öppna flygplats någonstans runt medelhavet!
  Själv ska man sitta i bil över slätten mor Skövde imorgon!
  Du sa det: Yay! NOT!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *