Bio eller Melodifestivalen ikväll?

Vaknade vid 10-tiden idag. Skönt att få sova ut. Till och med hunden låg och trynade länge. Gick ut en promenad med henne vid 10.30 och sen frukost på det. Kokta ägg och kalkonmacka.

Känns nästan som söndag idag – fastän det är lördag. Det gör den här dagen lite bättre för då bli helgen liksom en dag längre på nåt vis (fast ändå inte). Anyways, vi sitter här framför varsin dator och letar efter nån bra firma som säljer takbelysning och som har öppet idag. Vi har hittat ett par med de har inte vad vi söker, so no luck yet.

Vi snackade om bio ikväll. Ingen av oss har sett Avatar 3D – men å andra sidan så har jag laddat med tacos inför kvällen och så vill man ju inte gärna missa vår svenske actionhjälte Dolph Lundgren i Örnsköldsvik, alltså första deltävlingen i Melodifestivalen 2010. Vi får väl se vad som väger tyngst.

4 kommentarer

  1. Hmm, önskar man kunde äta tacos. Eller vänta, önskar jag kunde tugga och därmed också äta… Därför önskar jag att jag kunde äta…
    Mmm, äta…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *