Det blir Kramfors i veckan.

Det slog mig just att jag skall flyga till Sundsvall i morgon. Jobb uppe i Kramfors fram tills på torsdag är det som väntar. Känns sådär lagom kul. Det enda positiva ska väl i så fall vara att jag får sovmorgon i morgon eftersom jag inte tänker åka in till kontoret innan planet går från Landvetter vid lunchtid. Uppe i Sundsvall vid 18.30-tiden, sen hyrbil 10 mil norrut för att sedan törna in på hotellet i Kramfors.

Hm, om man kanske skulle börja packa ner lite kläder för veckan.

8 kommentarer

  1. Back to Kramfors again ;). När du väl är på plats i min gamla ”hemstad” kan du ju hälsa. Kramfors på vintern är underbart fint.

    1. Japp, som du kanske minns så var jag ju i Kramfors och jobbade för snart ett år sedan – och nu är det alltså dags igen. Jag tar med varma hälsningar till snön däruppe! 🙂

  2. Oja, jag minns allt. En stek, kall öl, rödvinssås på Hotell Kramm. inte sant? 🙂 Går du förbi stationsgatan 9b så går du även förbi min gamla lägenhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *