En påfrestande dag på jobbet.

Sitter här med en stor whisky och lyssnar på New Divide med Linkin Park. Slösurfar lite planlöst. Försöker tagga ner efter en ansträngande dag på kontoret. Ledningen har annonserat organisatoriska förändringar i bolaget, vilket drabbar oss alla på olika sätt. Hade det på känn att det var något i görningen efter en hint i förra veckan, och idag blev det alltså officiellt. Tänker inte diskutera det vidare här i bloggen utan bara konstatera att det är påfrestande att gå igenom för alla inblandade. Vi får helt enkelt se var detta slutar någonstans.

När jag kom hem, helt slut efter arbetsdagen, så hade min älskling ställt ett stort inslaget paket på mitt kontor, med ett gulligt och mycket uppmuntrande kort. Det var en tidig födelsedagspresent – en vetekudde som man värmer i mikron och sedan lägger på sin onda nacke, rygg, ben eller vad det nu må vara. Jag värmde den och hade den över nacke och axlar i hopp om att stressen skulle släppa. Gick sådär. Så nu gick jag steget längre och hällde upp en dubbel whisky! Nu taggar vi ner och gör det bästa av situationen.

Skål!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *