I Kramfors igen.

God kväll go’ vänner! Jonasson är tillbaks i Kramfors igen.

Åkte från Landvetter vid 16-snåret i eftermiddags. Mellanlandade lite hastigt på Arlanda och sedan vidare norrut mot Sundsvall och Midlanda. Hyrbil därifrån och upp till kalla Kramfors som ikväll bjuder på gnistrande vit snö och -25 grader. Vackert, men kallt!

Jobb här uppe i dagarna två och sedan flyg hem igen på torsdag morgon. Firar min födelsedag på hemlig ort med älsklingen på fredag och sedan drar jag till Kenya på lördag. Det går i ett kör kan man säga! Är inte van att vara så mycket uppbokad som jag varit de sista månaderna nu, men det hela lugnar nog ner sig avsevärt efter min safarisemester. Skönt!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *