Jonasson goes premium!

Ni som besökt mig förut har förstås redan sett att jag har sett över gränssnittet här på bloggen en aning. Igår tog jag nämligen steget fullt ut och köpte ett premiumtema – iBlogPro 3, ett Apple-inspirerat tema! Jag är väl inte riktigt klar med alla finjusteringar och layoutanpassningar ännu men det börjar att ta sig.

Vidare gjorde jag ytterligare ett inköp ikväll, då jag cashade upp för programmet Picturesque för Mac (tack för tipset, Skrufve). Programmet låter mig enkelt skapa wet floor-looks, rotera bilder à la Apple och dessutom skapa skuggor och andra effekter med bara några klick. Sparar grymt mycket Photoshop-tid!

Kolla gärna in demot för Picturesque. Det är ett riktigt smidigt litet program!

Edit 2011-07-22:
Vill du köpa Picturesque så finns det en promokod som funkar (testad 2011-07-22.) Ange bara koden ”smokingapples” vid köp så får du 20% rabatt. Tipstack till Konc.

4 kommentarer

  1. Härligt snyggt du fått till det Jonasson 🙂 Ska lätt se på podcasten om WordPress. Känner mig sugen på att lära mig massor med nytt. Kanske inte knäcker en bärs men lite julmust har jag kvar som jag kan fylla mig med.

    1. Tack tack! Ja, det börjar ta sig. Har en del idéer för bloggen som jag kommer att testa till helgen förmodligen.
      Välkommen att joina in oss på live.slashat.se ikväll efter 19.30 – kanske får du nåt bra WordPress-tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *